Harvey costă mai mult decât uraganul Katrina! Vezi cât va plăti fiecare american!

Filon Stan   
în Hotnews
05/09/2017, 00:05
Harvey costă mai mult decât uraganul Katrina! Vezi cât va plăti fiecare american!

Furtuna Harvey ar putea să depăşească uraganul Katrina! Experţii americani încă mai calculează pagubele făcute de furtuna care a măturat săptămâna trecută statul american Texas, dar estimează că acestea se vor ridica la aproape 180 de miliarde de dolari, potrivit guvernatorului statului Texas, Greg Abbott, după cum relatează Reuters.

Ultima estimare este de 20 de ori mai mare decât prima anvelopă, de 7,85 de miliarde de dolari (6,6 miliarde de euro) cerută Congresului de către Donald Trump, în vederea finanţării reconstrucţiei zonelor sinistrate. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

„Furtuna Harvey, această oribilă …”

Zona geografică şi populaţiile afectate de această oribilă furtună şi inundaţii sunt mult mai importante decât în timpul (uraganului) Katrina, care a costat peste 120 de miliarde de dolari”, a declarat duminică, pentru Fox News, Greg Abbott.

Uraganul Katrina a devastat în 2005 Louisiana, un stat vecin cu Texasul, mai ales oraşul New Orleans.

Tom Bossert, consilierul Casei Albe pentru Securitate Internă, a anunţat că cererile de ajutorare vor fi soluţionate în etape, pe măsură ce nevoile vor fi mai bine evaluate şi cunoscute.

După un calcul sumar, ţinând cont de numărul populaţiei din SUA, fiecare american va plăti pentru furtuna Harvey putin peste 550 de dolari!

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×