Hoţii au furat bolidul de 150 de mii de euro al unui deputat, chiar de sub nasul SRI

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
16/11/2017, 11:33
Hoţii au furat bolidul de 150 de mii de euro al unui deputat, chiar de sub nasul SRI

Furt incredibil de sub nasul Serviciului Român de Informaţii! Hoţii au dat dovadă de un tupeu ieşit din comun, miercuri, când au furat maşina unui parlamentar al României, care era audiat în moment de Comisia de ancheta a alegerilor din 2009!

Deputatul Cătălin Rădulescu răspundea la întrebprile comisiei, în timp ce maşina sa de 150 de mii de euro era furată. Rădulescu susţine că maşina i-a fost furată miercuri dimineaţă, chiar de lângă Parlament şi sediul SRI.

Furt de sub nasul SRI! Maşina valora 150 de mii de euro

„Dimineaţa (miercuri dimineaţă – n.r.), la ora 10.00, am vrut să vin la Comisia de Anchetă şi cand am ieşit din bloc nu am mai găsit maşina. Clar am fost urmărit de cineva. În al doilea rând, să furi o maşină de lângă Parlament şi SRI mi se pare o chestie neimaginabilă”, a declarat Rădulescu, potrivit libertatea.ro.

„Maşina este destul de sofisticată, are un sistem de autoblocare. Puteai să intri, dar nu mai puteai să ieşi. Eu am anunţat, bineînteles, ministrul de Interne, Carmen Dan, care era în şedinţa de Guvern, i-am trimis mesaj preşedintelui Dragnea ca să-i spun că mi s-a furat maşina de aici”, a mai spus Rădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×