Frumoasele războinice! Două tinere cîştigătoare de titluri de miss au luat o decizie uimitoare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/11/2015, 21:11
Frumoasele războinice! Două tinere cîştigătoare de titluri de miss au luat o decizie uimitoare GALERIE FOTO

Două tinere câştigătoare de titluri de miss au decis să îşi pună frumuseţea în slujba binelui, aşa că fac tot ce le stă în putinţă pentru a ajuta oamenii să trăiască într-o lume mai bună.

Una dintre războinice, Anastasia Lin, a ratat zilele trecute şansa de a câştiga titlul de Miss World din cauza convingerilor sale.

Frumoasa brunetă de origine chineză trebuia să participe la faimoasa competiţie care se desfăşoară în această perioadă în ţara sa de baştină.

Autorităţile din China au decis însă să nu îi acorde viza la intrare în ţară din cauza faptului că Anastasia a denunţat, în repetate rânduri, încălcarea drepturilor omului din acest stat. Ca urmare, Miss World Canada a făcut cale întoarsă de pe Aeroportul Internaţional din Hong Kong.

Miss, hacker şi luptătoare anti-ISIS

Şi fosta Miss Iordania din 2010 este o războinică! Lara Abdallat nu este doar foarte frumoasă, ci şi extrem de inteligentă, aşa că în ultimii ani s-a alăturat grupării Anonymous pentru a combate diferiţi infractori din mediul online.

Reprezentanţii Anonymous au anunţat zilele trecute că hackerul Lara i-a sprijinit în acţiunea de săptămâna trecută şi a închis numai ea 900 de conturi de Twitter folosite pentru propagandă ISIS. În continuare, Miss Iordania se va alătura Ghost Security, un grup de activişti care lucrează alături de guvernul SUA pentru aceeaşi cauză.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×