Cel mai vizionat film din 2017 termină anul cu încasări de 1,263 miliarde de dolari!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2017, 15:15
Cel mai vizionat film din 2017 termină anul cu încasări de 1,263 miliarde de dolari! GALERIE FOTO

Lungmetrajul fantasy „Frumoasa şi Bestia/ Beauty and the Beast”, în regia lui Bill Condon, se află pe primul loc în box office-ul mondial din 2017, cu încasări de 1,263 de miliarde de dolari, din care 504 milioane de dolari au fost obţinute numai din cinematografele nord-americane.

Filmul „Beauty and the Beast”, o nouă adaptare a celebrului basm, cu Emma Watson, Luke Evans, Emma Thompson, Kevin Kline, Ewan McGregor, Stanley Tucci şi Ian McKellen în distribuţie, este, totodată, cu 174,8 milioane de dolari, unul dintre cele mai bune trei debuturi ale anului în ceea ce priveşte încasările.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Frumoasa şi Bestia conduce box office-ul mondial cu incasări de 1,263 miliarde de dolari!

Celelalte două sunt „Star Wars: The Last Jedi”, de Rian Johnson, cu 220 de milioane de dolari obţinute în weekend-ul de debut, respectiv „Gardienii Galaxiei Vol. 2/ Guardians of the Galaxy Vol. 2”, de James Gunn, cu 146,5 milioane de dolari obţinute în primele trei zile de la lansare.

Toate cele trei filme sunt produse de Disney, companie devenită lider în box office-ul mondial pentru al treilea an consecutiv. În 2017, compania a depăşit un prag de încasări de 6 miliarde de dolari, după ce, în 2016, a obţinut suma record de 7,6 miliarde de dolari la nivel global.

Poziţia a doua în box office-ul mondial din 2017 este ocupată de „The Fate of the Furious”, al optulea din franciza de succes „Fast and furious”, care a avut încasări de 1,235 de miliarde de dolari. Filmul, regizat de F. Gary Gray, îi are în distribuţie, printre alţii, pe Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Jason Statham şi Kurt Russell. Podiumul este completat de animaţia cu minioni „Despicable Me 3”, cu încasări de 1,033 de miliarde de dolari.

Închide ×