VIDEO. Frizer din Brăila snopit în bătaie de un client nemulţumit!

Filon Stan   
în Hotnews
21/10/2017, 00:01
VIDEO. Frizer din Brăila snopit în bătaie de un client nemulţumit!

Un frizer din Brăila a fost bătut crunt de un client doar pentru că i-a spus să stea la rând. Din imaginile surprinse de camerele de luat vederi se vede coşmarul prin care a trecut bărbatul. Clientul se pare că avea programare, însă a ajuns la frizerie cu o oră întârziere. Atunci a fost rugat să aştepte la coadă pentru a putea beneficia de serviciile frizerului. lucrul acesta l-a enervat la culme. A început să ţipe şi să facă scandal, moment ăn care a fost invitat să părăsească incinta.

Atât i-a trebuit! Clientul l-a alergat pe frizer şi l-a prins într-un final. Pe imagini se vede cum îl loveşte cu bestialitate. martorii susţin că bărbatul l-a lovit pe frizer de câteva ori la corp şi în fugură, apoi a scos un box metalic din buzunar, şi l-a pus pe mână şi a continuat să îl lovească pe frizer. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Frizerul bătut, salvat de două colege

Doua angajate ale salonului l-au scos pe frizer din ploaia de lovituri care nu mai contenea. După ce i-a aplicat „corecţia” celui care a îndrăznit să-l trimită la coadă, a ieşit din salon de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, printre cele două femei care au reuşit să oprească bătaia.

Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu traumatism cranio-facial şi contuzii la torace şi umărul stâng, leziuni care au necesitat 3-4 zile de ingrijiri medicale. În cauză a fost deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, cercetările fiind pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×