Fratele Paulei Seling a fost ÎNCĂTUŞAT pe stradă. Este cercetat pentru DISTRUGERE

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/05/2016, 08:49
Fratele Paulei Seling a fost ÎNCĂTUŞAT pe stradă. Este cercetat pentru DISTRUGERE

Paul Seling, fratele cântăreţei Paula Seling, este cercetat pentru distrugere. Acesta a încercat să distrugă un magazin din Baia Mare.

Paul Seling a fost prins, marţi noapte, în timp ce încerca să vandalizeze, folosind vopsea de culoare galbenă, sediul unui magazin situat pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare. Fratele Paulei Seling a vandalizat şi sediul Uniunii Artiştilor Plastici şi a comis şi alte acte de distrugeri de-a rândul anilor.De altfel, el s-a şi „lăudat” cu faptele lui pe Facebook, postând imagini cu cladirile murdărite de vopsea.

Fratele Paulei Seling a fost amendat cu suma de 300 de lei de către poliţiştii locali, iar cei de la Poliţia municipiului Baia Mare îl cercetează acum pentru acte de distrugere. În declaraţia făcută în faţa oamenilor legii acesta şi-a recunoscut vina, scrie actualmm.ro.

„În urma declaraţiei pe care noi am luat-o, persoana în cauză şi-a recunoscut fapta anterioară. Mai mult decât atât, potrivit declaraţiei lui, a mai savârşit şi alte acte de vandalism în trecut cum ar fi cele asupra unui restaurant din Centrul Vechi, a unui sediu de firme de pe strada Victoriei, Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai”, Liceului de Arte precum şi asupra Coloniei Pictorilor”, a declarat Gheorghe Perian, şeful Poliţiei Locale din Baia Mare.

Politistii l-au incatusat pe fratele cantaretei, intrucat era violent.

SURSA: romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×