Fratele lui Barack Obama a anunţat că va vota cu Donald Trump

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
26/07/2016, 13:00
Fratele lui Barack Obama a anunţat că va vota cu Donald Trump

Malik Obama, fratele vitreg al preşedintelui SUA Barack Obama, a anunţat că va vota cu Donald Trump la alegerile prezidenţiale de la finalul anului. Deşi este cunoscut în SUA drept un democrat cu ştate vechi, Malik Obama a anunţat că la alegerile prezidenţiale de anul acesta va vota cu candidatul republican Donald Trump.

”Sloganul său (n.r. ”Make America great again” – Să facem America mare din nou”) este foarte bun. Mi-ar plăcea să-l cunosc”, a declarat Malik Obama despre Trump, conform New York Post.

”Îmi place Donald Trump pentru că vorbeşte din suflet”, a declarat Malik Obama (58 de ani), care a precizat că este ”profund dezamăgit” de administraţia condusă de fratele său vitreg, motiv pentru care a ales să schimbe taberele şi să treacă la republicani.

New York Post scrie că Malik Obama este dezamăgit de faptul că ”bunul său prieten” Muammar Gaddafi, fostul lider al Libiei, a fost ”omorât de Barack Obama şi de Hillary Clinton”, dar şi de faptul că aceasta din urmă, contracandidata lui Trump la alegerile prezidenţiale, nu a fost pusă sub acuzare de FBI pentru că a folosit mailul personal în timp ce era Secretar de stat.

Malik Obama locuieşte în Kenya, ţara părinţilor săi, însă are cetăţenie americană şi plănuieşte să meargă în SUA în noiembrie, pentru a-l vota pe Trump. Malik şi Barack Obama au acelaşi tată, însă mama preşedintelui SUA este americancă.

Sursă: www.gandul.info

Ştirea MOMENTULUI

Cel mai rapid mod de a prepara zacusca de vinete. Sfaturi de la Maria Popa

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.