Fratele Andreei Marin, cercetat după ce a bătut un om la înmormîntarea tatălui

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/03/2016, 12:43
Fratele Andreei Marin, cercetat după ce a bătut un om la înmormîntarea tatălui GALERIE FOTO

Sfârşit de săptămână cumplit pentru Andreea Marin. ”Zâna” şi-a condus, sâmbătă, tatăl pe ultimul drum, iar la înmormântare fratele ei a răbufnit. Ionuţ Marin a atacat un jurnalist, care filma în faţa cimitirului din Iaşi, şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele.

Durere fără margini, sâmbătă, la Cimitirul Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Iaşi. Rudele şi prietenii şi-au luat rămas bun de la Dan Marin, care s-a stins din viaţă joi, cu doar câteva zile înainte să împlinească 70 de ani. Andreea Marin (41 de ani) a sosit la cimitir, însoţită de soţul ei, Tuncay Ozturk (30 de ani). Imediat după ce aceştia au intrat în capelă, fratele ”Zânei”, Ionuţ Marin, a răbufnit.

S-a năpustit asupra unui jurnalist, pe care l-a pus la pământ şi l-a lovit fără milă cu pumnii şi picioarele. Doar intervenţia a doi agenţi de pază l-a scăpat de furia lui Ionuţ Marin. După ce s-a mai liniştit, fratele vedetei s-a întors la înmormântare, alături de rudele sale şi aşa chinuite de pierderea suferită. Jurnalistul agresat, care este Vasile Enuţă, redactor-şef la postul de televiziune Antena 1 Iaşi, nu l-a putut însă ierta pe Ionuţ Marin şi s-a dus direct la Poliţie, unde a povestit tot ce i s-a întâmplat, mai ales că are şi dovada agresiunii. Întregul incident a fost filmat de colegii săi.

“Eram în afara cimitirului. Nici nu l-am văzut. A venit din lateral şi s-a repezit la mine ca un sălbatic. Mi-am apărat camera, iar el a continuat să mă lovească. Prima dată am crezut că este un agent de pază, nu ştiam că este fratele Andreei Marin. Nu-mi imaginam că în loc să-şi plângă tatăl vine peste mine, şi asta cu doar 15 minute înainte de înmormântare. Nu am urme vizibile de violenţă, însă mă supără o ureche, nu sunt ok. Voi merge luni la medic”, a declarat, duminică, pentru Click!, Vasile Enuţă.
Aşa că Ionuţ Marin a intrat acum în atenţia poliţiştilor ieşeni. “A fost depusă o plângere penală, pentru loviri şi alte violenţe, la Secţia 4 Poliţie din Iaşi. Urmează să se facă cercetări, să se audieze ambele părţi, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Cameramanul susţine că era pe spaţiul public, iar fratele Andreei Marin nu ar fi avut nici un motiv să-l atace”, au precizat, pentru Click!, surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.
Pedeapsa prevăzută la infracţiunea de care este acuzat Ionuţ Marin, loviri şi alte violenţe, pleacă de la o amendă, însă poate ajunge şi la câţiva ani buni de închisoare, în funcţie de gravitatea rănilor suferite de cel care a fost agresat. Contactată ieri de Click!, Andreea Marin ne-a spus scurt: “Nu aş dori să fac nici un comentariu pe marginea acestui subiect”.

Dan Marin a murit în timp ce se uita la televizor

Dan Marin ar fi împlinit duminică 70 de ani. El a fost căsătorit de trei ori. Prima soţie a fost mama Andreei Marin şi a surorii sale Cristina. Aceasta a murit în 1984, în urma unui accident de maşină. Cu a doua soţie, Dan Marin are un băiat, pe Ionuţ. Căsnicia, însă, s-a destrămat, iar, în 2006, tatăl vedetei se recăsătoreşte cu Renata (49 de ani), şefa Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Populaţiei din Iaşi. Aceasta are, la rândul ei, o fiică. Acum, Renata Marin e devastată de durere şi spune că soţul ei a murit uitându-se la televizor.

“Împreună, în pat, uitându-ne la televizor, a întors capul către mine şi a râs (pentru ultima dată), a întors din nou faţa către televizor, iar după câteva minute a alunecat în braţele mele adormit, dar adormit pentru totdeauna, cu faţa destinsă fără nici o grimasă. Nici eforturile mele, nici ale medicilor de a-l resuscita nu l-au adus înapoi. Plecase pentru totdeauna către Dumnezeu fără chiar să ştie”, a mărturisit Renata.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×