FOTO&VIDEO / Protest INEDIT în Rusia!

Ionuţ Cataramă  
înGalerie foto
16/04/2015, 19:15
FOTO&VIDEO / Protest INEDIT în Rusia!GALERIE FOTO

Mai multe tinere dintr-un oraş din Rusia şi-au scos costumele de baie din dulap şi şi-au adus sezlonguri şi cocteiluri pe marginea drumului, în semn de protest faţă de ignoranţa autorităţilor locale de a rezolva problema canalizării oraşului. Potrivit siberiatimes.com, sătule de drumurile inundate după topirea zăpezii şi de mlaştinile formate, câteva tinere din Novosibirsk au decis că trebuie să intervină şi să atragă cumva atenţia autorităţilor locale cu privire la această problemă.

Drept urmare, ele s-au dezbrăcat, şi-au adus şezlonguri pe care le-au aşezat pe marginea drumurilor inundate şi s-au jucat cu mingea de plajă, prin apa de pe străzi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Toate asta la o temperatură care nu a depăşit 9 grade Celsius.

GALERIE FOTO

Protestul, care l-a vizat pe primarul Anatoly Lokot, a avut succes mai degrabă în rândul localnicilor, care s-au amuzat teribil. Reacţia autorităţilor locale întârzie însă să apară.

Sursă: www.antena3.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×