FOTO&VIDEO. O concurentă a LEŞINAT pe scenă la X Factor. Cine e fata?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/09/2015, 21:47
FOTO&VIDEO. O concurentă a LEŞINAT pe scenă la X Factor. Cine e fata? GALERIE FOTO

După episodul de vineri (25 septembrie), toată lumea se întreabă cine e fata care a leşinat la X Factor. Sabrina Fabian (17 ani), cunoscută drept „Barbie de România”, a venit pe scena de la X Factor 2015 cu gândul de a se face remarcată. Blondina a reuşit, dar nu prin talentul ei, ci pentru că a leşinat după ce a uitat versurile melodiei. Echipa de la X factor a intrat în panică, în momentul în care adolescenta a căzut ca secerată pe scenă. (CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU  „Barbie de România”)

Click îţi spune cine e fata care a leşinat la X Factor. Sabrina a vrut să îi impresioneze pe cei trei juraţi, dar nu i-a ieşit. A venit îmbrăcată într-un costum roz, de 5.000 de euro, după cum s-a lăudat chiar ea, dar nici ţinuta nu a salvat-o. „Barbie de România” a vrut să interpreteze celebra melodie a trupei Aqua, “Barbie Girl”. S-a încurcat încă de la început în versuri, aşa că s-a supărat şi s-a decis să tacă mâlc în faţa juraţilor, în timp ce negativul se putea auzi pe fundal. După câteve secunde, Sabrina Fabian a căzut pe scenă, iar publicul a privit stupefiat întreaga scenă. Juraţii Delia şi Horia Brenciu s-au dus să îi acorde primul ajutor, în timp ce Dani Oţil şi Răzvan Simion erau în culise cu familia. Ştefan Bănică Jr. nu s-a ridicat de pe scaun, ci a ales să privească de departe, dar după câteva minute a intervenit: „Ce faci, Sabrina? Îmi dai emoţii dintr-astea”.

Publicul curios s-a ridicat în picioare ca să vadă cine e fata care a leşinat la X Factor. Echipa de medici au dus-o pe Barbie de România în culise. Un pic recalcitrantă cu mama ei, Sabrina şi-a revenit în cele din urmă, dar juriul nu a crezut-o. Delia a fost foarte sceptică cu privire la întreaga scenă.

„Eu nu am crezut teatru acela.Nu cred că a avut o cădere de calciu sau un atac de panică, a fost singura metodă de a scăpa de piesă. A văzut că nu îi iese piesa şi a zis că e mai bine să se trântească. Un om nu reacţionează aşa în mod normal. Nota zece pentru inspiraţie şi pentru teatru”, a afirmat jurata de la X Factor.

Telespecatorii au devenit curioşi şi au vrut să afle cine e fata care a leşinat la X Factor, iar spre deliciul lor, adolescenta s-a întors pe scenă,

După ce şi-a revenit, Sabrinei Fabian i s-a acordat o a doua şansă, dar a dat-o bară din nou. A avut o prestaţie la fel de slabă, nu a reuşit să îşi aducă aminte versurile sau să urmărească linia melodică. În culise, blondina a fost recalcitrantă şi cu reporterii care au luat-o la întrebări.

„N-avea nici o treabă cu muzica. Nu putea să cânte nici măcar un vers. Fata nu are ureche muzicală din păcate. Poate să dea la actorie”, a spus Delia.

Cine e fata care a leşinat la X Factor „Barbie de România” încearcă să dea lovitura pe internet

Cine e fata care a leşinat la X Factor: Sabrina Fabian a făcut patinaj artistic şi a fost model pentru o agenţie americană, dacă ar fi să ne luăm după contul ei personal de Facebook. După ce a avut parte de cele 5 minute de celebritate la X Factor, blondina s-a hotărât să îşi încerce norocul pe internet. „Barbie de România” a publicat un videoclip în care încearcă cânte melodia „Love the way you lie”, în separanţa că va impresiona pe cineva, dar comentariile vorbesc de la sine.

„N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun”, „Eşti afonă”, acestea sunt mesajele pe care le-au scris prietenii virtuali ai blondinei.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×