FOTO&VIDEO. Femei în lenjerie, pe terenul de fotbal! O nouă ligă promite să umple stadioanele de fotbal iar femeile sexy vor fi în centrul atenţiei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/12/2015, 20:16
FOTO&VIDEO. Femei în lenjerie, pe terenul de fotbal! O nouă ligă promite să umple stadioanele de fotbal iar femeile sexy vor fi în centrul atenţiei GALERIE FOTO

Liga de fotbal in lenjerie a fost fondata in Marea Britanie. Cand Sepp Blatter, presedintele FIFA, le-a recomandat jucatoarelor de fotbal feminin sa poarte tricouri mulate si pantaloni mai scurti, pentru a face jocul mai atractiv, criticii au spus ca e misogin si ca a pierdut legatura cu realitatea, din cauza varstei.

Acum, de partea sa sunt femeile care au fondat o noua liga de fotbal, in Manchester. Gemma Hughes este fondatoarea Ligii de Fotbal in Lenjerie UK, o competitie in care jucatoarele alearga pe teren in sutien si chiloti. Fondatoarea e de parere ca asa va reusi sa atraga mai multi sponsori.

„Am 23 de ani si nu vreau sa mai astept 20 de ani pana cand fotbalul feminin va castiga bani din sponsorizari”, a declarat ea.

Primul meci va avea loc pe 23 decembrie, pe acoperisul hotelului Football, de langa stadionul Old Trafford, al echipei Manchester United.

Sursă: www.kanald.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×