FOTO&VIDEO. Andreea Mantea şi-a botezat băieţelul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/07/2015, 20:12
FOTO&VIDEO. Andreea Mantea şi-a botezat băieţelul GALERIE FOTO

David, fiul frumoasei Andreei Mantea a fost creştinat conform ritualului ortodox. Micuţul băiat, cuminte în braţele naşilor săi, a suportat cu stoicism slujba care l-a transformat într-un creştin. 

Ziua de astăzi este una deosebit de importantă pentru David, fiul Andreei Mantea, el fiind ”vedeta” zilei. Cuminte ca un îngeraş în braţele naşei, o amică apropiată a mamei sale, David a ascultat liniştit slujba. Andreea şi-a făcut apariţie la biserică într-o rochie răvăşitoare, de culoare roşie, foarte decoltată şi cu spatele gol. În faţa npreotului care a oficiat slujba de botez, vedeta TV şi-a acoperit decolteul cu un şal viu colorat.

636x444_nasa-si-copilu-copy1

Micuţul David Andrei, fiul Andreei Mantea a fost extrem de cuminte pe toată perioada slujbei de botez, începând să plângă abia atunci când preotul l-a scos din cristelniţă.

Andreea şi-a liniştit imediat bebelusul, lui David apărându-i imediat pe faţă zâmbetul, în momentul în care mama lui s-a aplecat către el şi a început să vorbească cu el.

VEZI VIDEO  AICI

Iar după slujbă, micuţul, intrat în rândul lumii, va purta un costumaş de-a dreptul adorabil, de culoare albă, pregătit de petrecerea de pomină organizată de Andreea Mantea.

COSTUMAS copy

Andreea Mantea este una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar ultima emisiunea pe care a prezentat-o a fost „Mireasă pentru fiul meu”, în perioada în care Mirela Boureanu Vaida se afla în concediu maternal.

La sfârşitul lunii mai ea a devenit pentru prima oară mamă, iar în prezent îşi creşte băieţelul singură. Andreea Mantea a întrerupt orice fel de legătură cu tatăl copilului, Cristi Mitrea, după mai multe certuri şi neînţelegeri.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×