FOTO&VIDEO. Adevăratul motiv pentru care Lindsay Lohan a fost agresată de iubitul ei, pe plajă, a ieşit la iveală

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/08/2016, 17:27
FOTO&VIDEO. Adevăratul motiv pentru care Lindsay Lohan a fost agresată de iubitul ei, pe plajă, a ieşit la iveală GALERIE FOTO

Scenele scandaloase în care Lindsay Lohan a fost agresată de căte iubitul său miliardar au readus-o pe vedetă în atenţia publică, iar un nou filmuleţ cu cei doi dezvăluie motivele care au dus la această ceartă incredibilă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Paparazzii au surprins-o pe Lindsay şi pe logosnicul ei, Egoe Tarabasov, în Grecia, în timp ce acesta o brusca de faţă cu alte persoane.

„Acum realizez că nu poţi să stai într-o relaţie doar pt că iubeşti. Nicio femeie nu ar trebuie să fie bătută şi să mai formeze un cuplu cu respectivul bărbat.”, a declarat vedeta pentru Daily Mail.

Noi imagini cu actriţa şi cu logodnicul ei au ieşit la iveală. Cei doi se aflau în maşină, iar ea i-a smuls telefonul din mână, apoi i l-a aruncat în nisip.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

În încercarea de a-şi recupera telefonul, acesta i-a sucit mâna la spate şi a bruscat-o, iar paparazzii au prins toate momentele.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×