FOTO VIDEO Peste 200 de călători evacuați din Gara Roșiorii de Vede, Teleorman! Pericol de explozie

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
08/01/2019, 18:52
FOTO VIDEO Peste 200 de călători evacuați din Gara Roșiorii de Vede, Teleorman! Pericol de explozie
200 de călători au trecut prin momente de panică, după ce au fost evacuați, marți seară, din gara Roșiorii de Vede. Dintr-un vagon cisternă a început să se scurgă propilenă,

200 de călători au trecut prin momente de panică, după ce au fost evacuați, marți seară, din gara Roșiorii de Vede. Dintr-un vagon cisternă a început să se scurgă propilenă, iar în gară s-a instalat imediat panica. Măsurile de siguranță au fost luate imediat, iar curentul electric a fost întrerupt instant.

Vagonul cu defecțiuni a fost desprins și dus la aproximativ doi kilometri distanță, unde o echipă a firmei transportatoare a fost așteptată să intervină și să remedieze problema. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Teleorman, scurgeri de propilenă au apărut în Gara Roșiorii de Vede, unde un vagon s-a defectat. Detașamentul Roșiorii de Vede a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă.

Călători evacuați din Gara Roșiorii de Vede! Pericol de explozie

FOTO VIDEO Peste 200 de călători evacuați din Gara Roșiorii de Vede, Teleorman! Pericol de explozie
FOTO VIDEO Peste 200 de călători evacuați din Gara Roșiorii de Vede, Teleorman! Pericol de explozie (Foto credit: News.ro)

Călătorii s-au speriat, dar scurgerile au fost ușoare, iar pompierii au evacuat gara imediat. Curentul electric a fost întrerupt, iar vagonul cu pricina a fost îndepărtat de gară și dus într-o zonă de siguranță. Vagonul cisternă a reprezentat un real pericol pentru oamenii aflați în gară la aceea oră.  Firma transportatoare a fost informată de acest incident și a trimis o echipă pentru a rezolva problema.

Incendiu violent la un azil de bătrâni din Suceava. A fost activat Planul Roșu

Un incendiu violent a mistuit un azil de bătrâni din Suceava astăzi, 9 ianuarie 2019.Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a activat Planul Roșu de intervenție.:

 ”Cei aproximativ 50 de bătrâni se află la parterul imobilului, iar echipele de salvatori procedează la evacuarea persoanelor. Pentru asigurarea misiunii medicale de transport şi relocare a persoanelor evacuate a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Suceava”, informează Biroul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×