FOTO & VIDEO. Mireia Lalaguna din Spania este noua MISS WORLD 2015

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/12/2015, 18:53
FOTO & VIDEO. Mireia Lalaguna din Spania este noua MISS WORLD 2015 GALERIE FOTO

Mireia Lalaguna a fost încoronată sâmbătă Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a ediţii a acestui concurs de frumuseţe, la Sanya, în China, relatează EFE, care aminteşte că nicio reprezentantă a Spaniei nu a mai câştigat acest titlu până acum.

Tânăra în vârstă de 22 de ani din Barcelona, studentă la Farmacie, s-a impus în faţa reprezentantelor Rusiei (Sofia Nikitciuk) şi Indoneziei (Maria Harfanti), care au ocupat locurile al doilea şi, respectiv, al treilea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mireia Lalaguna a declarat pentru EFE că juriul „a ştiut să găsească” cine este ea cu adevărat, pentru că membrii săi „căutau o frumuseţe interioară, nu numai exterioară”, anunţă Agerpres.

Miss World a dedicat această victorie bunicilor săi, care nu s-au putut deplasa în China, unde tânăra a fost însoţită de părinţii săi.

„Suntem foarte emoţionaţi, în al nouălea cer, ca şi ea”, a spus mama câştigătoarei, Encarna Royo.
Mireia are în faţă 12 luni de muncă în cursul cărora va călători prin diverse părţi ale lumii pentru a participa la acţiuni de caritate.

„Sper să am un an strălucit”, a spus Mireia Lalaguna, referindu-se la această nouă responsabilitate.
Mireia Lalaguna a fost aleasă şi cel mai bun top model al concursului, iar concurenta din Indonezia a fost premiată pentru acţiuni umanitare.

Pentru prima dată o reprezentantă a Spaniei câştigă concursul Miss World. În 1974, Amparo Muńoz, tot din Spania, a câştigat titlul de Miss Univers.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×