FOTO / Un model celebru de la noi, cină cu fotbaliştii de la Chelsea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/04/2015, 10:53
FOTO / Un model celebru de la noi, cină cu fotbaliştii de la Chelsea GALERIE FOTO

Dupa ce anul trecut a fost cazata in acelasi hotel cu Lionel Messi, Roxana Ilie Plesea recidiveaza. De aceasta data a mers la aceeasi petrecere cu starurile de la Chelsea. Fotomodelul si sotul ei au mers la Londra la un bal caritabil.

Zilele trecute, fotomodelul Roxana Ilie Plesea si Mihai, sotul ei au mers intr-o vacanta la Londra. Cei doi au profitat de vizita si au luat parte si la un eveniment caritabil, o strangere de fonduri organizata de fotbalistul Didier Drogba.

A cinat cu fotbalistii de la Chelsea

Profitand de faptul ca se afla in Anglia, Mihai i-a facut cadou o invitatie la balul caritabil organizat anual de atacantul Didier Drogba. Roxana a fost mai mult decat incantata, mai ales ca se declara o microbista inaraita. Asa ca, supriza a fost cu atat mai placuta cu cat a avut sansa sa-i cunoasca personal pe membrii echipei Chelsea. In frunte cu Didier Drogba, Thierry Henry, Bratislav Ivanovic, dar si altii, fotbalistii au incins cu adevarat atmosfera la evenimentul caritabil. Alaturi de sportivi s-a distrat si Roxana si sotul ei.

Banii vor fi donati pentru un spital din Africa

Banii stransi in urma acestui bal caritabil au fost donati pentru construirea unui spital din Africa. Didier Drogba, organizatorul are origini africane si nu a uitat nicidata de unde a plecat. De cativa ani origanizeaza acest bal caritabil cu fundatia pe care o patroneaza.

sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×