FOTO / Un cunoscut prezentator TV a ajuns la spital! Ce s-a întîmplat

Iuliana Spirache   
în Hotnews
18/09/2015, 08:21
FOTO / Un cunoscut prezentator TV a ajuns la spital! Ce s-a întîmplat GALERIE FOTO

Mihai Morar a fost surprins, ieri, într-o serie de ipostaze incredibile, prezentatorul emisiunii ”Răi, da` buni” şocându-i pe toţi cei care l-au văzut. Motivul este evident, vedeta TV fiind în situaţia de a avea nevoie de mască de oxigen.

Mihai Morar a fost surprins în timp ce, pe furiş, intra într-o clinică privată. Acolo, surprinzător, prezentatorul TV s-a îndreptat, cuminte, cîătre unul dintre cabinete, loc în care, fără prea multe discuţii s-a aşezat, iar o asistentă extrem de pricepută şi, parcă obişnuită cu asemenea situaţii, i-a pus pe figură o mască de oxigen.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK PE GALERIE PENTRU FOTO

Şi, pentru că masca nu a fost îndeajuns pentru a-l trata pe Mihai, nu a durat prea mult, iar vedeta TV s-a trezit ”conectat” la o serie de perfuzii. Uşor palid, Morar a aşteptat răbdător ca tratamentul pe care îl suportă să ajungă la sfârşit, iar apoi, politicos, le-a mulţumit celor care au avut grijă de el şi, cu promisiunea că se va întoarce, a plecat evident mai vioi de la clinica cu pricina.

Sursă: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×