Foto. Update. Femeia care a împins o tânără în faţa metroului a fost reţinută! Suspecta s-a recunoscut în imaginile video

Iuliana Spirache   
în Galerie foto
13/12/2017, 07:45
Foto. Update. Femeia care a împins o tânără în faţa metroului a fost reţinută! Suspecta s-a recunoscut în imaginile video GALERIE FOTO

Update 13.12/ 10:10. În imaginile video cu primul incident care a avut loc la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine. Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu agresoarea, reuşind într-un final să fugă.


Update 13.12/ 10:00. Conform sursei citate mai jos, femeia care a comis crima din staţia de metrou Dristor 1 se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova. Aceasta a fost incoerentă pe toată durata audierilor. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negândi. Mai mult, ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a fost la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. 


Update 13.12/ 09:30. Conform news.ro, tânăra în vârstă de 25 de ani care şi-a pierdut viaţa la staţia de metrou Dristor 1 a fost pândită de femeie într-un moment în care nu era atentă, butonând telefonul mobil. Aceasta a fost împinsă pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunei. Se pare cu a reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren.


Update 13.12/ 09:15. Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a dorit să comenteze de ce a făcut gestul de a împinge o altă femeie în faţa metroului. Ea a fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei, anunţă news.ro.


În cursul zilei de marţi, o femeie a împins o tânără în faţa metroului la staţia Dristor 1, iar cea din urmă nu a avut nicio şansă şi a decedat în urma impactului. Se pare că atacatoarea nu a fost la primul gest, ci înainte cu câteva ore a încerca să împingă o altă tânără, dar de data aceasta la Costin Georgian. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Principala suspectă este o femeie în vârstă de 36 de ani, identificată de poliţişti la scurt timp după ce a a comis crima. Invidida a fost găsită în zona Unirii, la doi paşi de staţia de metrou. După câteva ore de audieri, în această dimineaţă a fost reţinută. „Au găsit-o poliţiştii de la Transportul Public, s-au luat după semnalmente, are 36 de ani”, a spus Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Iată mesajul postat de Poliţia Capitalei după incidentul de la staţia de metrou Dristor 1

„Poliţia Capitalei intervine, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor. În această seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză ar fi împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul a decedat. Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliţiei Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate staţiile de metrou. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată.

Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist. Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

*Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.*”

Sursă foto: protv

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×