FOTO Slav o să ÎNNEBUNEASCĂ cînd o să vadă cum arată sosia Biancăi. Mai bună ca „originalul”?

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
18/01/2014, 08:58
FOTO Slav o să ÎNNEBUNEASCĂ cînd o să vadă cum arată sosia Biancăi. Mai bună ca „originalul”? GALERIE FOTO

Trădat de Bianca pentru Cristea. Victor Slav şi-ar putea înneca amarul cu sosia Biancă, o roşcată frumoasă ce seamănă leit cu „Drăguşanca”.

In fapt, a fost vorba de o tanara clujeanca, Ela, care seamana izbitor cu actuala doamna Slav. Roscata, cu forme ceva mai apetisante decat originalul, a povestit cum a fost abordata de Adrian Cristea pe Facebook. Fotbalistul i-a facut avansuri, dar ea nu a fost impresionata. Tanara a fost socata de ce i-a zis si cum s-a comportat si l-a facut praf.

2

„M-a abordat la sfarsitul lunii septembrie, intr-un mod penibil. Mi-a pus niste intrebari de-a dreptul jignitoare. Voia sa stie lucruri intime, mi-e si rusine sa spun. „Buna, ce faci?”, asa m-a abordat, eterna lui vrajeala. Am intrebat daca e chiar el si m-am convins ca nu are cum sa fie altcineva”, a declarat ea la Kanal D.

3

Daca de Cristea nu i-a placut, Ela a pus ochii pe Victor Slav. Ea a spus ca il admira pe actualul sot al Biancai, pentru ca are o alta clasa decat Adrian. „Nici nu exista comparatii intre ei doi”, a declarat roscata, care a si incercat sa-i ia un interviu omului de la meteo.

4

Victor a analizat-o destul de atent, dar s-a ferit sa dialogheze cu ea. Tanara insa este hotarata sa lupte in continuare pentru visul ei, acela de a-l cunoaste pe Slav. In consecinta, roscata s-a decis sa realizeze un pictorial incendiar, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, pe care sa i-l dedice acestuia. „Poate dupa ce va vedea aceste poze o va uita mai repede pe Bianca”, a marturisit Ela, care nu a avut niciun fel de inhibitii in fata aparatului, in sedinta foto realizata in club Princess din Regie.

5

 

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×