FOTO și VIDEO Tren deraiat și trafic feroviar blocat, vineri, 8 Martie! Garnitura Inter Regio circula pe ruta Sighetu Marmației – București

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/03/2019, 22:12
FOTO și VIDEO Tren deraiat și trafic feroviar blocat, vineri, 8 Martie! Garnitura Inter Regio circula pe ruta Sighetu Marmației – București GALERIE FOTO
Accident feroviar in dreptul localitatii Cosbuc

Accident feroviar în urmă cu puțin timp în dreptul localității Coșbuc! Trenul Inter Regio care leagă Sighetu Marmației de București a sărit de pe șine pe raza localității Coșbuc, chiar la intersecția cu DN17C. Atât traficul rutier, cât și feroviar sunt blocate în acest moment.

Accident feroviar în localitatea Cosbuc. Un tren a sărit de pe șine

Autoritățile seaflă deja la locul evenimentului și evaluează situația de la fața locului. Locomotiva și primul vagon al trenului Inter Regio care a pornit de la Sighetu Marmației și trebuia să ajungă la București a sărit de pe șine chiar la intersecția cu DN 17C din Coșbuc.

Mai multe ambulanțe s-au deplasat la fața locului pentru eventualitatea în care arexista victime omenești. Încă nu se cunosc date despre posibile victime făcute de accidentul feroviar.

accident feroviar Cosbuc
Accidentul feroviar din dreptul localitatii Cosbuc a blocat traficul feroviar, dar si pe cel auto

Traficul rutier și rutier sunt blocate

„În localitatea Cosbuc, trenul accelerat Sighetu Marmatiei – Bucuresti Nord a deraiat, locomotiva și primul vagon ( 1 osie), chiar la trecerea peste drumul național 17, care face legatura dintre Maramures și Bistrita. În acest moment atât traficul feroviar, cât și traficul rutier sunt blocate. Nu sunt înregistrate victime. În momentul de față sunt alocate echipe de interventțe de la CFR, SVSU Coșbuc, echipajul pentru decarcerări grele din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipaje de poliție”, informează ISU Bistrița.

În zona accidentului feroviar s-au format cozi interminabile de autoturisme, deoarece se pare că trenul a blocat o arteră importantă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×