FOTO HOT! Antonia, complet goală în FHM

Ionuţ Cataramă  
înReality show
03/03/2014, 15:37
FOTO HOT! Antonia, complet goală în FHMGALERIE FOTO

Antonia pare să fi lăsat depoarte inhibiţiile, dovadă a acestui lucru stând faptul că a decis să se dezbrace pentru a apărea pe coperta revistei FHM.

Complet goală, românca apare într-o postură senzuală pe coperta revistei care conţine şi alte pictoriale de excepţie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

fhm antonia

Decizia Antoniei este cel puţin surprinzătoare, având învedere că are probleme în familie, din cauza custodiei fetiţei sale.

Lucrurile nu sunt mereu ceea ce par însă, având în vedere că recent Antonia şi fostul ei soţ, Vincenzo, au început din nou să se vadă.
„Cu toate că procesul de divorţ merge mai departe, amândoi fac eforturi să-şi protejeze fiica de tensiunile inerente oricărei despărţiri”, povestea acum o lună un apropiat al lui Vincenzo.

Se pare că fostul soţ al Antoniei le-a povestit prietenilor că îşi doreşte ca despărţirea de Antonia să fie civilizată.

„Cel mai mult contează fetiţa, iar Vincenzo este de acord că un copil are nevoie, pentru a fi fericit, să-i aibă alături şi pe mama, şi pe tata. Tot ceea ce îl interesează e ca micuţa să fie sănătoasă şi fericită”, a mai povestit aceeaşi sursă.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×