FOTO / Roxana Vancea, apariţie inedită la nunta Andei Adam

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/06/2015, 16:24
FOTO / Roxana Vancea, apariţie inedită la nunta Andei Adam GALERIE FOTO

 Roxana Vancea a iesit in evidenta la nunta Andei Adam, intr-un mod care a atras multe priviri admirative din partea barbatilor, si manioase din partea femeilor.

Asta pentru ca Roxana Vancea, una din cele trei domnisoare de onoare si cea care a tinut lumanarea de ununie, a avut o aparitie extrem de sexy!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Daca e sa ne luam dupa rochia argintie purtata, cu o despicatura extrem de adanca de pe picor si cu spatele gol, cu siguranta barbatii au salivat la formele brunetei.

Perspectiva a fost atat de larga, incat „vecinei” i se vedeau… tatuajul de pe picior, situat sus, pe pulpa, dar si cel de pe spate care are forma unui inger.

Acum obligatoriu din punct de vedere al tinutei a fost numai culoare argintiu, pentru domnisoarele de onoare.

Modelele au fost lasate la alegerea fetelor, astfel ca celelelte doua domnisoare de onoare ale Andei Adam, cantareata Xonia si iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif, au purtat tinute ceva mai „cuminti’.

Sursă: www.cancan.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×