FOTO / A pus ochii pe un fotbalist însurat: ”El e cel mai sexy jucător!”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/02/2015, 19:43
FOTO / A pus ochii pe un fotbalist însurat: ”El e cel mai sexy jucător!” GALERIE FOTO

April Summers, fotomodel britanic, are o pasiune specială pentru Roberto Mancini şi Inter Milano. Mutată recent în Italia, tânăra care a apărut şi în Playboy, a început să fie atrasă şi de un fotbalist de la Inter.

Ţin cu Inter datorită lui Mancini pe care îl urmăream încă de când evolua la Manchester City, e un mare antrenor. S-a întors în Italia de puţin timp, chiar după ce m-am mutat şi eu în Sardegna. De atunci am început să urmăresc Inter. Am fost la derby-ul cu Milan, a fost o atmosferă incredibilă, mai frumoasă ca în Anglia”, a declarat April.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

april_summers

Fotomodelul a pus ochii şi pe un fotbalist din lotul milanezilor, argentinianul Mauro Icardi: ”E cel mai bun de la Inter şi cel mai sexy jucător din Serie A. Dacă ar fi să aleg o întâlnire cu Mancini sau Icardi, l-aş alege pe fotbalist. E mai apropiat ca vârstă de mine”.

Din nefericire, Mauro Icardi e căsătorit cu Wanda Nara şi are şi o fiica alături de ea.

Sursă: www.ligasexy.ro

Închide ×