FOTO / Primele imagini cu burtica de gravidă a Andei Adam!

Camelia Arsene  
înHotnews
30/07/2015, 00:02
FOTO / Primele imagini cu burtica de gravidă a Andei Adam!GALERIE FOTO

Anda Adam a făcut în sfârşitul marele anunţ! Cântăreaţa a dezvăluit astăzi faptul că este însărcinată cu primul copil al cuplului. Ea şi soţul ei Sorin Andrei se pregătesc astfel să devină părinţi.

Anda Adam a postat şi prima imagine în care burtica de gravidă se vede, iar ea zâmbeşte fericită în braţele soţului său Sorin Andrei. „Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt însărcinată în aproape 6 luni şi abia aşteptăm să devenim părinţi!Voi ce credeţi că o să fie? Fetiţă sau băiat?”, a scris Anda Adam pe Facebook.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

anda adam

În ultima perioadă Anda Adam a atras atenţia prin ţinutele vestimentare pe care le purta, iar presa a început să speculeze pe seama faptului că este însărcinată.
Aşa cum se vede şi în imaginea de mai jos pe care a postat-o în urmă cu câteva săptămâni, burtica ei era vizibilă, însă păstra secretul purtând haine largi.

CLICK SUS PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Anda Adam şi Sorin Andrei s-au căsătorit la data de 7 iunie, într-un cadru de poveste, pe malul lacului Snagov.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×