FOTO / Primele imagini cu Andreea Mantea după ce a născut

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/06/2015, 13:35
FOTO / Primele imagini cu Andreea Mantea după ce a născut GALERIE FOTO

Andreea Mantea a ajuns din nou la spital, la o saptamana dupa ce a nascut, prin cezariana, un baietel perfect sanatos, pe David.

Frumoasa bruneta a fost surprinsa de paparazzi WOWbiz.ro, ieri la pranz, la spitalul la care a nascut. Potrivit presei, Andreea a fost externata in weekendul ce a trecut, alaturi de bebelusul ei. Vizita la spital pare sa fi fost una de rutina, normala pentru orice mamica ce aduce pe lume un copil prin cezariana.

Potrivit specialistilor intrebati de WOWbiz.ro, bruneta fie a fost supusa unui consult menit sa verifice starea de vindecare a operatiei, fie chiar i s-au scos firele de la sutura.

Una peste alta, Andreea Mantea arata fabulos, cine o vedea nu credea ca in urma cu nici 7 zile fusese cu burta la gura. Ce-or fi spus medicii, ieri, cand au vazut-o, nu stim, dar sigur nu au felicitat-o. Nu de alta, dar in loc sa aiba si ea un comportament specific de lauza, cu slapi in picioare, mers de rata si maini pe burta operata, vedeta tv s-a cocotat pe tocuri de 10 cm, si-a luat pe ea o pereche de pantaloni scurti, lasandu-si la vedere picioarele de gazela, si-a pus o bluzita larguta, o geanta pe umar si… pe-aici ti-e drumul.

Pe ideea… „am nascut, nu am fost pe moarte! Acum gata, imi traiesc viata” – parea sa spuna atitudinea ei…

sursa: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×