Foto. O altă femeie crează panică la metrou. „Sunaţi la Poliţie dacă o vedeţi!”

Iuliana Spirache   
in Stiri de ultima ora
08/02/2018, 12:16
Foto. O altă femeie crează panică la metrou. „Sunaţi la Poliţie dacă o vedeţi!” GALERIE FOTO

Poliţia Metrou a emis o alertă printre angajaţii Metrorex pentru a reuşi să o prindă pe o doamnă care depăşeşte 45 de ani şi care ar pune în pericol călătorii.

Poliţiştii au observat în cursul zilei de joi o femeie care crează panică la metrou, iar aceştia au trimis două fotografii angajaţilor de la Metrorex şi un anunţ pentru a-i informa pe cei care vor avea contact cu femeia căutată să fie atenţi. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

„Sunaţi la 112 dacă o vedeţi pe această femeie!”

Femeia căutată de Poliţia Metrou poartă o geacă de culoare grena şi ochelari de vedere. Poliţiştii sunt mult mai atenţi în legătură cu siguranţa călătorilor după gestul făcut de  Magdalena Şerban, tânăra care a comis o crimă la Dristor 1 şi a încercat să arunce o altă femeie în faţa metroului la staţia Costin Georgian. Mesajul Poliţiei Metrou a transmis următorul mesaj: „Sunaţi la 112 dacă o vedeţi pe această femeie!”.

Magdalena Şerban a omorât o tânără la Dristor 1

Magdalena Şerban este femeia în vârstă de 36 de ani din Craiova a fost arestată pe 14 decembrie pentru omor şi tentativă de omor după ce a împins două tinere în faţa metroului . Aceasta a fost inspirată de filmul „Crima din Orient Expres” – vezi detalii. 

După ce a fost arestată, Magdalena Şerban a distrus celula şi a sărit la bătaie. Mai mult, criminala de la metrou are un nou dosar penal după ce le-a spus unor angajaţi de la penitenciar că le omoară – vezi detalii.

Ştirea MOMENTULUI

Adrian Diniș a murit la doar 32 de ani. Artistul, plâns de o țară întreagă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.