UPDATE – Primele poze cu Laura Cosoi în rochie de mireasă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/08/2015, 00:01
UPDATE – Primele poze cu Laura Cosoi în rochie de mireasă GALERIE FOTO

UPDATE – Laura Cosoi şi-a oficializat aseară relaţia cu alesul inimii ei, Cosmin Curticăpean. Astăzi, cei doi au mers la Catedrala Catolică din Iaşi unde se vor căsători şi în faţa lui Dumnezeu.

Cosmin, Laura şi alaiul de nuntaşi a ajuns astăzi la Catedrala Catolică din Iaşi. Laura a fost de o eleganţă debordantă, îmbrăcând o rochie albă, iar Cosmin un tradiţional costum negru.

Din păcate, la fel ca la cununia civilă, accesul reprezentanţilor presei a fost restricţionat, astfel că nimeni nu s-a putut apropia de mireasă.

Sursă: www.libertatea.ro

 

……………………………………………………………..

Laura Cosoi a trăit vineri (7 august) una dintre cele mai frumoase zile din viaţa ei. Blondina a spus „Da” în faţa ofiţerului stării civile, a proaspătului ei soţ, Cosmin Curticăpean, şi în faţa invitaţilor la ceremonie.

Cununia civilă a Laurei Cosoi a avut loc vineri într-un loc pe care vedeta a preferat să îl păstreze secret. Blondina şi Cosmin Curticăpean şi-au unit destinele, urmând să petreacă în cinstea acestei ocazii în următoarele două zile.

Dacă cineva credea că Laura Cosoi (33 de ani) ar fi mai liberă după cununia civilă, care a avut loc la Iaşi, s-a înşelat. Deşi a fost alături de persoane dragi în faţa ofiţerului stării civile, actriţa nu a scăpat de emoţii şi de stres.

După ceremonie, proaspăta soţie a afaceristului Cosmin Curticăpean (38 de ani) a fost din nou în focuri, stând cu mâna pe telefon şi punând la punct ultimele detalii pentru nunta de azi, de la Iaşi şi pentru petrecerea de mâine, de la Târgu Mureş. Vedeta se va cununa pe pajişte, la conacul Polizu (sat Maxut, judeţul Iaşi).

„Vă mulţumesc pentru urări, sunt în continuare pe telefon cu ultimele detalii pe care le am de pus la punct”, ne-a mărturisit ieri Laura Cosoi. Ea şi soţul ei au petrecut despărţiţi ultima noapte dinainte ceremoniei de vineri, pentru că aşa cere tradiţia. Laura a plecat joi (6 august) la Iaşi, unde seara a avut parte de o petrecere ca la carte a burlăciţelor, la care au participat sora miresei, Alina, dar şi prietenele lor din copilăriei.

În ultimele momente de “libertate”, Laura a scris un mesaj impresionant pe blogul personal, alături de care a postat şi fotografii mai vechi. „Ce m-aş fi făcut în toţi aceşti 33 de ani dacă nu aş fi avut parte de iubirea lui Dumnezeu, iubirea celor din jur, de încrederea părinţilor, fără dragostea surorii mele, Alina, fără alintul frăţiorilor mai mici, fără zâmbetele care mă înconjoară la tot pasul, fără el, omul care mă face fericită. Sunt binecuvântată şi iubită! Despre asta va fi vorba la nunta mea. Despre toate aceste etape, despre toţi oamenii pe care i-am cunoscut şi prin intermediul cărora am devenit Laura de azi. Vor fi lângă mine părinţii, fraţii, bunicii, prietenii de azi, dar şi cei de ieri, vom merge la biserică şi vom petrece apoi la umbra stejarilor seculari, dansând cu tălpile în iarbă. Pentru că sunt fericită!”, a scris Laura

CLICK SUS IN GALERIE PENTRU A VEDEA IMAGINILE

 

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×