FOTO / Laura Cosoi a primit o scrisoare de la o femeie după ce i-a trimis fotografii provocatoare! Ce a făcut-o să-i scrie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/12/2015, 18:27
FOTO / Laura Cosoi a primit o scrisoare de la o femeie după ce i-a trimis fotografii provocatoare! Ce a făcut-o să-i scrie GALERIE FOTO

Laura Cosoi s-a fotografiat în ipostaze extrem de sexy, iar fotograful a ales să trimită fotografiile mai departe. Ce s-a întâmplat după a marcat un moment important în viaţa artistei.

Laura Cosoi s-a pozat provocator într-un shooting realizat recent. Aceasta este îmbrăcată în dres negru, şi un body aproape transparent. De asemenea, într-una dintre fotografii se află în dres, într-o cămaşă largă, bărbătească, fumând o ţigară pe un pat matrimonial, iar senzualitatea se poate citi în privire.

Laura Cosoi 4

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

„Imaginile surprinse de obiectiv sunt cele de mai jos. Ele nu au ajuns doar pe blogul meu, ci şi într-un plic, în camera în care se află sex-simbolul anilor ’60, la St. Tropez. A trimis pozele însoţite de o scrisoare, iar Brigitte Bardot ne-a răspuns promt. Aşadar, pornind de la o idee interesantă, am ajuns să corespondăm şi dovada stă în scrisoarea primită chiar de la ea!”, a scris Laura Cosoi pe blogul său.

Brigitte Bardot le-a scris Laurei şi fotografului o scrisoare în care apreciază profund fotografiile primite şi chiar le-a desenat o floare pe pagina scrisorii.

laura cosoi scrisoare

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×