FOTO! L-a tinut ascuns! Intra sa vezi cu ce fotbalist se iubeste Dj Harra

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
02/05/2014, 13:11
FOTO! L-a tinut ascuns! Intra sa vezi cu ce fotbalist se iubeste Dj Harra GALERIE FOTO

Dj Harra si-a gasit, se pare, in sfarsit, jumatatea! Bruneta se iubeste, de cateva saptamani, cu un fotbalist pe care l-a cunoscut intr-un grup comun de prieteni. Dana Neacsu, alias Dj Harra, a inceput o relatie cu sportivul Catalin Badauta, jucator la ACS Berceni. Dj-ita si fotbalistul s-au cunoscut printr-o amica comuna si s-au placut de prima data. Pana sa-si schimbe numere de telefon si sa mearga la cafea n-a mai fost mult.

23

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca DJ Harra si Catalin se iubesc de cateva saptamani, insa au impresia ca se cunosc de o viata. Sportivul si dj-ita sunt nedespartiti, iar el o insoteste pe ea mai peste tot.

45

 

“Asa este. Eu si Catalin formam un cuplu de cateva saptamani. E un baiat minunat, ne intelegem bine. Relatia e la inceput si deocamdata sunt ok amandoi, ne e bine. Mai multe nu am ce sa spun”, a declarat DJ Harra pentru WOWbiz.ro.

Închide ×