FOTO. Kim Kardashian, din nou blondă pentru lansarea noii colecţii semnată Kanye West, Yeezy 3

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/02/2016, 00:00
FOTO. Kim Kardashian, din nou blondă pentru lansarea noii colecţii semnată Kanye West, Yeezy 3 GALERIE FOTO

„Toata floarea cea vestita” a showbizului american a fost prezenta la lansarea noii colectii semnata de Kanye West – Yeezy 3. Va mai amintiti hainele acelea roase de molii din cufarul bunicii de la tara? Nu de alta, dar sa va faceti o idee despre ce contine colectia celebrului rapper 🙂

Rapper si designer, Kanye West a reusit sa isi faca un nume si in lumea modei. Cand celebra Anna Wintour, editorul Vogue America, se afla in sala la prezentarea colectiei tale, inseamna ca esti „cineva”! 🙂 Kanye a adunat in sala nume grele din showbiz: pe langa intreaga familie Kardashian/Jenner in sala au mai fost, printre altii, Jay Z ( Beyonce probabil nu a vrut, din nou, sa fie asociata cu surorile Kardashian), 50 Cent, Jaiden Smith (cel mai infocat fan Yeezy/ Kanye West), surorile Hadid, modelul Karlie Kloss sau Jennifer Hudson.

Cu aceasta ocazie, Kanye si-a lansat si noul album, The Life of Pablo. Deja s-au inflamat spiritele pe internet, dupa ce, intr-una din piese, Kanye spune ca ar face sex cu Taylor Swift. (‘I feel like me and Taylor might still have sex,’ /’I made that b*tch famous.’)

Atractia principala a serii a fost insa Kim Kardashian, care a purtat o peruca blonda si si-a aratat abdomenul intr-o bluza extrem de decoltata si transparenta, la numai doua luni de la nastere. Si „mama Jenner” a fost cat se poate de indrazneata, intr-o tinuta la fel de transparenta in partea de sus.

Sursa: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×