FOTO / Kate Middleton, surprinsă la volan prin Londra, în luna a noua de sarcină!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/04/2015, 15:18
FOTO / Kate Middleton, surprinsă la volan prin Londra, în luna a noua de sarcină! GALERIE FOTO

Desi ar fi trebuit deja sa devina pentru a doua oara mamica, insa bebelusul ei intarzie sa vina pe lume, Kate Middleton nu pare deloc ingrijorata de acest lucru. Ba din contra, este inca foarte activa! Ducesa de Cambridge, insarcinata in luna a noua, tocmai ce a fost surprinsa in spatele volanului!

In vreme ce lumea asteapta cu sufletul la gura momentul in care il va aduce pe lume pe cel de-al doilea copil al Printului William, Kate Middleton, chiar si insarcinata in luna a noua, demonstreaza ca este o femeie foarte activa! Presa britanica a surprins-o pe Ducesa de Cambridge la volan, intrand pe portile Palatului Buckhingam. Nu era singura, ci insotita de o armata de bodyguarzi, de fiul ei, Printul George, si de dadaca acestuia, Maria Borrallo.

kate-middleton-la-volan1

Cu un look casual, Kate Middleton parea cat se poate de relaxata si nicidecum ingrijorata de faptul ca bebelusul ei intarzie sa vina pe lume.’

People

In tot acest timp, o multime de oameni s-au strans deja, de cateva zile, in fata Spitalului St. Mary, acolo unde Kate Middleton va naste curand. In semn de recunostinta, Printul William si Ducesa De Cambridge le-au trimis croissante si cafea, un adevarat mic dejun regal.

Sursă: www.agentiadepresamondena.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×