FOTO / Ioana, fosta amantă a lui N’Doye, o duce bine şi după despărţirea de fotbalist

Iuliana Spirache   
în Hotnews
11/10/2015, 17:02
FOTO / Ioana, fosta amantă a lui N’Doye, o duce bine şi după despărţirea de fotbalist GALERIE FOTO

Ioana, fosta iubita a lui Ousmane N’ Doye, o duce foarte bine si dupa despartirea de fotbalistul de la ASA. Chiar daca pare ca-i lipseste fotbalul, focoasa ardeleanca pozeaza provocator in scop profesional.

Ioana campioana -lui N’ Doye- o duce foarte bine si dupa ce s-a despartit de fotbalistul de culoare. Sau cel putin asa a afirmat ea, la jumatatea lunii iulie, atunci cand a oferit o scurta declaratie pentru CANCAN.ro.

„In primul rand, eu si Ousmane am ramas prieteni foarte buni. Daca am fost vazuti impreuna am fost vazuti ca si amici. El mai vine cu mine la alergat, iar eu l-am asteptat la aeroport cand s-a intors in tara pentru ca m-a rugat. Atat! Suntem prieteni. Nu am ce sa spun mai mult, e viata mea si fiecare om are dreptul la viata personala, fara nici o datorie de a o justifica!”.

Ioana radiaza

Retrogradata, de buna voie si nesilita de nimeni,  la statul de amica a lui Ousmane, foacoasa bruneta isi vede de viata ei si isi exploateaza calitatile fizice prin sedinte foto profesionale cu valoare de promo si publicitate.

CLICK PE GALERIE PENTRU FOTO

Chiar daca a devenit un simplu sparring partener pentru alergare si, din cand in cand, isi mai intampina fostul iubit la aeroport, Ioana ramane o fata care iese in evidenta. Plina de viata, tanara strange sute like-uri pe contul ei de socializare, mai ales ca pare o fire extrem de sociabila, in special atunci cand vine vorba de fotbalisti.
S-a iubit cu alt fotbalist

Inainte de a-l cunoaste pe N’Doye, ardeleanca lui Ousmane a fost casatorita cu un alt fotbalist. Este vorba de Sorin Gheju, un atacant foarte cunoscut pentru iubitorii fotbalului mai matinali, fani ai diviziilor inferioare. Fost varf la Targu Mures, FC Brasov si Flacara Faget, golgheterul a fost lasat intr-un ofsaid sentimental de Ioana. Cum ar spune Ilie Dobre… dam legatura Ioanei. „Noi am fost casatoriti si am avut o relatie de aproape cinci ani, iar la insistentele mele, in final  am divortat pentru ca relatia nu mai mergea deloc. Am mai vorbit de atunci de vreo doua sau trei ori. Nu suntem salbatici si ne respectam reciproc”, a spus Ioana in urma cu doua luni.

N’ Doye, amantul infidel

In noiembrie 2014, CANCAN.ro a scris ca Terena, sotia lui Ousmane N’Doye, a cerut divortul. Informatia a fost negata de fotbalistul care, in trecut, s-a mai iubit cu alte tinere de la noi din tara, mai mult sau mai putin cunoscute. Ousmane si Terena au impreuna un copil, o fetita.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×