FOTO / Inna, pe urmele lui Mike Tyson! Cum arată noul tatuaj

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/06/2015, 18:24
FOTO / Inna, pe urmele lui Mike Tyson! Cum arată noul tatuaj GALERIE FOTO

Urmand exemplul lui Mike Tyson, o alta vedeta de talie mondiala si-a facut un tatuaj pe fata. Este vorba chiar despre compatrioata noastra, Inna, frumoasa cantareata desenandu-si o cruce pe pometele drept.

Miercuri seara, Inna a sustinut un concert de senzatie pe acoperisul Casei Poporului, primul din istorie in aceasta locatie ciudata.

Bruneta a intrat in scena dupa buna ei prietena, Antonia, si a facut un show de zile mari. Talentata cantareata si-a facut aparitia intr-o bluzita neagra si o pereche de pantaloni aurii si a interpretat cele mai cunoscute melodii ale ei.

Asa cum si-a obisnuit fanii, frumoasa artista a venit si cu o noutate. Nu este vorba despre vreun hit recent lansat, ci despre ultimul ei tatuaj: o cruce desenata pe pometele drept.

„Tot ce mi se intampla e de la Dumnezeu”

De altfel, Inna este extrem de credincioasa, multumind in dese randuri, public, Divinitatii. „Dumnezeu m-a ajutat foarte mult. Eu sunt chiar un exemplu ca exista, pentru ca am ajuns pana aici fara sa am o situatie financiara care sa-mi permita sa pot sa-mi cumpar succesul. Tot ce mi se intampla e de la Dumnezeu”, marturisea cantareata in urma cu ceva vreme.

sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×