FOTO / Imaginile pe care le-ar vrea şterse! Ce ascunde Ruby

Iuliana Spirache   
în Hotnews
31/05/2015, 08:31
FOTO / Imaginile pe care le-ar vrea şterse! Ce ascunde Ruby GALERIE FOTO

Putem spune că Ruby a trecut peste episodul acela în care coşurile şi-au făcut apariţia pe chipul ei. Totuşi, sunt unele lucruri de care nu scapi niciodată în viaţă. De exemplu, pozele care demonstrează exact cum ai fost înainte de a apărea pe micile ecrane.

Fără doar şi poate, Ruby face ravagii cu formele de invidiat pe care le are. Desigur, nu mereu a avut aceste forme şi nu mereu a făcut furori printre bărbaţi. Înainte de episodul cu coşurile şi chiar şi înainte de a da ochii cu celebritatea, Ruby arăta cu totul diferit. Reporterii SPYNEWS.ro au găsit nişte poze cu vedeta pe care cu siguranţă nu ar fi vrut să le facă publice. Deşi acum pozează mai mereu în imaginea de „fată rea”, când era în perioada adolescenţei puteai să bagi mâna în foc că este cel mai cuminte copil de pe planetă.

Acum Ruby poate să ia în serios versurile pe care le cântă şi să nu pună la suflet. Diferenţele de atunci şi acum sunt foarte mari. Spre exemplu în adolescenţă Ruby nu folosea aşa mult machiaj încât să-şi acopere micile defecte de pe faţă, şi nu era nici aşa stilată. Era pur şi simplu o fată simplă care se bucura de micile bucurii ale vieţii.

Ruby, pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, a ajuns celebră în urma hiturilor din topurile muzicale şi a pictorialelor fierbinţi. După operaţia la nas şi micile retuşuri, artista a ajuns o adevărată bombă sexy.

Sursă: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×