FOTO / Iată cum arată paradisul în care locuieşte Dan Petrescu

Iuliana Spirache   
în Hotnews
20/09/2015, 10:02
FOTO / Iată cum arată paradisul în care locuieşte Dan Petrescu GALERIE FOTO

Dan Petrescu duce o viata de rege in Spania! Fosta glorie a gazonului si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa in Valencia, in care locuieste in perioadele estivale.

Fotbalistii romani au avut o atractie speciala pentru Spania, mai ales cei din “Generatia de aur”! Popescu si-a cumparat casa la Barcelona,Gica Craioveanu isi are resedinda in Castellon, Constantin Galca are si el o locuinta in zona, iar Dan Petrescu are o vila pe coasta Valenciei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Bursucul” si-a cumparat imobilul in 2007, cu aproximativ 500.000 de euro, insa a meritat toata investitia. Casa este imensa, dispusa pe doua etaje, cu sase camere, living, bucatarie interioara si exterioara, dar si cu o piscina, in care se relaxeaza de fiecare data cand vine in Spania .

CLICK PE GALERIE PENTRU FOTO

Vila mai are un plus, acela ca se afla in apropierea plajei, iar privelistea este una absolut spectaculoasa.

Dan Petrescu, alaturi de sotia sa, Adriana si fiica lor, Jennifer, isi petrec majoritatea zilelor de vara in locuinta din Valencia, iar, in viitor, intentioneaza sa isi mute acolo resedinta definitiv

Sursă: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×