FOTO HOT / Fosta iubită a lui Smiley, pictorial în lenjerie intimă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/02/2015, 10:56
FOTO HOT / Fosta iubită a lui Smiley, pictorial în lenjerie intimă GALERIE FOTO

A avut o idila de cateva luni cu Smiley, dar i-a fost suficient pentru a iesi din anonimat.

Fosta iubita a lui Smiley este pe val. La o luna de cand Smiley a pus „stop” relatiei cu ea, dansatoarea Raluca Netca a inceput sa prezinte interes si pentru alte medii.

Blonda, care face parte din trupa de balet a super show-urilor de televiziune “Vocea Romaniei” si „Romanii au talent”, si este dansatoare pentru cei mai in voga artisti ai momentului, a intrat de curand in atentia regizorilor si fotografilor, acestia solicitand-o pentru fel de fel de proiecte.

Pe langa aparitiile sale in videoclipuri si pe scena, de curand, Raluca a reusit sa “impuste” un nou contract, un pictorial sexy pe care l-a realizat pentru un brand de lenjerie intima. In seria de fotografii, blonda apare imbracata in tinuta sumara si in ipostaze artistice asa cum, probabil, numai Smiley o vedea pana nu demult…in dormitor.

Povestea de dragoste dintre Raluca si Smiley a inceput in urma cu mai bine de un an, si, din cate se pare, ruptura s-a produs inaintea Craciunului de anul trecut, cand artistul a “inghetat” relatia fara prea multe explicatii.

sursa: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×