FOTO HOT! De la femeie de afaceri, la STAR Playboy! A înnebunit netul cu pozele ei incendiare

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/01/2017, 17:42
FOTO HOT! De la femeie de afaceri, la STAR Playboy! A înnebunit netul cu pozele ei incendiare GALERIE FOTO

O tânără de 26 de ani a vrut să arate că lumea corporatiştilor şi cea a modelingului nu sunt deloc atât de diferite. Cine se uită la pozele de pe contul său de Instagram, nu ghiceşte că frumoasa blondină este de fapt o femeie de afaceri.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI BOMBA CU SUPERBA BLONDA

Carly Lauren (26 de ani) s-a născut şi a crescut în California, iar apoi a urmat o facultate de afaceri într-un cadru universitar, după cum informează Daily Star. A muncit din greu, dar tot efortul său este acum răsplătit din plin.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Atrăgătoarea femeie de afaceri a câştigat titlul de Miss Octombrie a revistei Playboy la doar doi ani după ce a absolvit facultatea, iar acum, contul său de Instagram are peste un milion de urmăritori şi nu este greu să intuim de ce.

Toate imaginile şi materialele sale video publicate îi pun atât de bine în valoare formele apetisante ale corpului, încât ai zice că este una dintre acele fotomodele superbe ale celebrelor case de modă.

Închide ×