FOTO HOT / Andreea Bălan şi-a înnebunit fanii în miez de noapte

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/03/2015, 12:51
FOTO HOT / Andreea Bălan şi-a înnebunit fanii în miez de noapte GALERIE FOTO

Andreea Bălan este posesoarea unei siluete de vis, pentru care, însă, munceşte din greu. Una dintre ipostazele în care s-a afişat în timp ce-şi făcea exerciţiile i-a dat gata pe admiratorii ei.

Cântăreaţa este recunboscută pentru grija pe care o acordă felului în care arată. Artista are un stil de viaţă sănătos, care o ajută să fie mereu în formă pentru spectacolele ei, în care blonda face adevărate show-uri de muzică şi dans, demonstrând cât de
polivalentă este.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Bălan profită de orice moment pentru a face sport, indiferent de oră. Astfel, în miezul serii, vedeta a încins bine de tot atmosfera pe internet, unde a postat o fotografie din timpul şedinţei sale de sport.

Acoperită doar de o pereche de chiloţi şi un sutien de culoare neagră, Andreea Bălan face exerciţii de întreţinere. Poziţia în care stă este mai mult decât incitantă, scoţând în evidenţă fundul apetisant şi ferm al artistei.

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×