FOTO / Gabriela Cristea, mai fericită ca niciodată! A spus DA

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/04/2015, 16:26
FOTO / Gabriela Cristea, mai fericită ca niciodată! A spus DA GALERIE FOTO

După nici doi ani de relaţie, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au hotărât să facă marele pas în faţa ofiţerului Stării Civile. Prezentatoarea TV a radiat de fericire la braţul soţului ei, care a sorbit-o din priviri pe tot parcursul evenimentului.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit soţ şi soţie, după ce au rostit sincer şi cu mult entuziasm „DA”. De astăzi Gabriela este oficial doamna Clonda şi îşi va începe mult aşteptata viaţa de familie, alături de soţul ei, Tavi.

Înainte însă de a spune ”DA”, ofiţerul stării civile a făcut oridine printre invitaţi şi l-a cerut martorilor să se apropie de cuplul care s-a căsătorit. De-a lungul procedurilor care i-au oficializat relaţia, Gabi Cristea a zâmbit tot timpul, fericită ca niciodată, emoţiile fiind vizibile pe chipul ei. Când au ieşit, Tavi, mândru de alegerea făcută şi de faptul câ în sfârşit s-a oficializat totul, a „fluturat” actul de căsătorie in faţa tuturor prietenilor, familei şi camerelor din jurul lor.

Alături de cei doi îndrăgostiţi au fost părinţii lui Tavi, familia „adoptivă” a Gabrielei, pe care aceasta îi consideră cu adevărat părinţii ei, şi mulţi prieteni care au ţinut neapărat să le ureze cel doi toate cele bune. La sfârşitul ceremoniei, cei doi au marcat momentul printr-un sărut pătimaş.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de un an şi jumătate. Gabriela Cristea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat cu mare tămbălău.

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×