FOTO. Gabriela Cristea a luat proporţii! A slăbit în jur de 10 kilograme, însă le-a pus la loc

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/01/2016, 00:01
FOTO. Gabriela Cristea a luat proporţii! A slăbit în jur de 10 kilograme, însă le-a pus la loc GALERIE FOTO

Gabriel Cristea a plecat pentru un weekend la munte cu sotul ei, Tavi Clonda, dar si mama acestuia.

Vara trecuta, Gabi Cristea s-a straduit sa slabeasca si a reusit sa dea jos in jur de 10 kilograme, insa iarna cea geroasa si-a spus cuvantul. Sau mai exact sarbatorile cele carnoase. Prezentatoarea TV a fost pe partie in Poiana Brasov, duminica, impreuna cu sotul ei, mama acestuia si cativa prieteni. Infofolita, caci afara erau peste -5 grade, Gabriela Cristea a parut mult mai dolofana ca de obicei. La inceput am dat vina pe tinuta, insa de aproape se vedea cu ochiul liber ca vinovate de situatie sunt kilogramele in plus.

Culmea este ca pana in iunie, diva scapase de vreo 10 kilograme, insa ulterior le-a pus la loc. Gabi Cristea nu s-a lasat pagubasa si incepuse, prin octombrie, sa tina din nou regim. Degeaba insa, iarna nu a fost un sfetnic bun si s-a ingrasat la loc. Poate chiar mai mult.

Vedeta TV s-a casatorit, in 2015, cu mai tanarul sau iubit, Tavi Clonda (34 de ani). Gabi Cristea se declara complet fericita alaturi de partenerul ei de viata, care ii este si coleg in emisiunea pe care o modereaza la Kanal D. Vedeta a mai fost casatorita cu Marcel Toader, de care a divortat cu scandal.

sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×