Fiica unui fotbalist celebru de la noi va avea propria linie de haine

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/04/2015, 17:24
Fiica unui fotbalist celebru de la noi va avea propria linie de haine GALERIE FOTO

La numai sase ani, Rania, fiica lui Adrian Cristea si a Denisei Nechifor va lansa in curand propria colectie de haine. Ideea apartine ambilor parinti si sunt convinsi ca afacerea va fi un real succes.

In urma cu cativa ani, Adrian Cristea si-a deschis un atelier de croitoriie si a creat propria linie de haine barbatesti. Chiar daca afacerea nu a avut castigurile pe care fotbalistul a sperat ca le va obrine, atelierul nu a mers nici prost.

Fiica lui, Rania, a mostenit atat de la tatal, cat si de la mama sa, pasiunea pentru haine, pentru stilul e Asa a luat nastere si ideea ca micuta sa aiba propria linie de imbracaminte, care sa ii poarte numele:

„Este extrem de cocheta, se pricepe sa combine culorile, chiar se simte foarte atrasa de acest domeniu. Asa mi-a venit si ideea de a crea cateva rochite de petrecere care sa ii poarte numele. Tatal ei a fost si el de acord. Asa cum era si si firesc, i-am cerut si lui o parere. Toate modele sunt desenate de mine si poarta amprenta Raniei. Adica fiecare o reprezinta. Sunt rochite elegante, comode, simple si discrete. Exact asa cum este si fiica mea. Majoritatea materialelor au fost aduse din Dubai, sunt de calitate.”, a declarat Denisa Nechifor, pentru CANCAN.ro.

Preturi cuprinse intre 250 si 500 de lei!

Atunci cand a creat aceasta linie de haine pentru fetite, Denisa Nechifor si-a dorit ca articolele vestimentare sa poata fi cumparate de oricine, nu numai de persoanele cu bani. Astfel, pretul unei rochii se incadreaza intre 250 si 500 de lei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×