FOTO. Elena Băsescu, transformare superbă. Cît de bine arată acum

în Hotnews
18/10/2015, 17:25
FOTO. Elena Băsescu, transformare superbă. Cît de bine arată acum GALERIE FOTO

Perioada aceea în care Eba părea să nu mai aibă nicio şansă să revină la sileta de fotomodel care a făcut-o celebră mai mult decât politica şi gafele monumentale pe care le-a făcut în spaţiu public părea să fie departe. Dar, iată că ambiţia ei au făcut-o să revină la formele care au consacrat-o.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, zilele trecute, pe Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte, în timp ce, fără nicio grijă, se plimba însoţită de o amică de-a ei şi de fiica sa prin oraş. Iar surpriza noasră a fost una colosală pentru că în faţa obiectivelor le-a apărut o Eba superbă, slabă şi sexy, parcă perfectă pentru o şedinţă foto pentru vreo revistă.

Însoţită de o amică de-a ei şi de fetiţa pe care o are alături de Bogdan Ionescu, Elena Băsescu s-a plimbat prin zona de nord a oraşului minute bune, timp în care Sofia s-a distrat aşa cum doar un copilaş de doi ani poate să o facă.

Şi, agilă, fără să mai fie îngreunată de kilogramele care o făceau să arate ca o gospodină pufoasă, sexy-Eba a reuşit să ţină pasul cu micuţa, ea alergând de zor după Sofia pe străduţe, luând-o în braţe când fetiţa îşi dorea.

Distracţia nu a ţinut însă prea multă vreme şi cele două, alături amica ei, s-a îndreptat spre maşină, mergând spre casă, locul în care o aşteaptă cel de-al doilea copil al ei, Traian jr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×