FOTO / Elena Băsescu, schimbare RADICALĂ! Ce decizie a luat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/04/2015, 15:13
FOTO / Elena Băsescu, schimbare RADICALĂ! Ce decizie a luat GALERIE FOTO

Elena Băsescu este decisă să scape de multele kilograme pe care le are în plus după naşterea fiului ei şi al lui Bogdan ”Syda” Ionescu. Aşa că, de curând, EBA a început o dietă strictă şi s-a apucat să meargă şi la sala de fitness pentru a reuşi să revină la silueta care i-a adus celebritatea.

Elena Băsescu a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro în timp ce mergea la sala de fitness la care a devenit clientă fidelă. Iar concluzia la care s-a ajuns este că Elena a pornit” cu dreptul” pe calea care o va aduce, probabil, din nou la silueta la care visează. Mai exact, efectele reginului şi al eforturilor pe care EBA le depune la sală sunt deja vizibile, fiica fostului preşedinte fiind, deja, mai slabă cu câteva kilograme.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Evident, după încrâncenarea cu care lucrează exerciţiile de fitness şi cât este de slăbită în momentul în care iese de la sală putem spune că EBA nu este încă mulţumită de cum arată.

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×