FOTO / El este IUBITUL SECRET al Alinei Gorghiu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/06/2015, 15:02
FOTO / El este IUBITUL SECRET al Alinei Gorghiu GALERIE FOTO

Aflat in plina campanie electorala, in toamna anului trecut, presedintele Klaus Iohannis a apelat la serviciile Alinei Gorghiu, doctor in stiinte juridice. Imediat dupa, ea a fost propulsata in functia de presedinte PNL, datorita abilitatilor sale. CLICK PE POZE SUS IN GALERIE PENTRU A VEDEA IMAGINI CU IUBITUL SECRET AL ALINEI GORGHIU

Alina Gorghiu a fost deputat din partea Partidului National Liberal din 2008, iar de atunci ascensiunea tinerei, in varsta de 36 de ani, a fost una fulminanta. Alina a bifat mai multe recorduri, fiind atat cel mai tanar presedinte PNL, cat si prima femeie ajunsa vreodata in aceasta pozitie.

Cine e iubitul secret al Alinei Gorghiu

Ea traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un bancher pe care l-a tinut secret timp de patru ani, potrivit revistei CIAO!

DIVORT BOMBA IN ROMANIA!!! ANUNTUL FACUT IN URMA CU PUTIN TIMP!!! 

Mai exact, este vorba despre Lucian Isar (38 de ani), fost ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri in Guvernul Ponta, functie din care a demisionat in 2012. Isar are un CV impresionant, detinand functia de vicepresedinte la Citibank Romania, apoi cea de vicepresedinte la Bancpost. A fost olimpic la matematica, are studii de matematica la Universitatea din Bucuresti si de finante-banci la ASE, un master in matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago si programe avansate urmate la Harvard.

ULTIMA ORA!!! Anunţ ZILEI despre Gabriel Cotabiţă!!! FOTO DE LA SPITAL!!! 

Zvonurile spun ca, in prezent, Isar nu mai poate ocupa nicio functie de presedinte sau vicepresedinte de banca, dupa ce, in 2008, a lansat un atac speculativ asupra leului, iar asta a atras aversiunea guvernatorului BNR. In prezent, Isar este consilier in cadrul Bancii Comerciale Feroviare.

Telenovela politico-financiara

Potrivit revistei CIAO! Alina si Lucian s-au cuplat in 2011, in perioada in care sotia consilierului, Krisztina Kormoczi, o romanca de origine maghiara, statea mai mult la Londra, unde ocupa o functie destul de importanta – vicepresedinte Global Markets/Structured Capital Markets la Deutsche Bank. CIAO! a aflat ca Isar le-ar fi lasat gravide pe ambele femei chiar in acelasi timp, iar atunci, atat Alina, cat si sotia lui au aflat una despre alta, au spus pentru revista CIAO! apropiati ai cuplului casatorit. Alina Gorghiu a facut imediat avort, deoarece ambitiile ei politice nu se asortau cu statutul de femeie insarcinata.

GALERIE FOTO WOW!!! FETELE PRODANCEI S-AU DEZLANTUIT PE PLAJA!!! IMAGINI SENZATIONALE!!! IATA-LE IN TOATA SPLENDOAREA!!! 

De cealalta parte, sotia bancherului a pastrat copilul, ea nascand in urma cu trei ani o fetita. Imediat dupa nastere, ea a plecat cu micuta si cu un barbat in Noua Zeelanda si nu mai doreste sa auda de Isar. Chiar daca el este acum un barbat liber, cei doi se feresc de ochii lumii. Astfel, Alina si Lucian nu pleaca niciodata impreuna la masa, iar in vacante calatoresc separat pana la destinatia aleasa.

De altfel, CIAO! i-a fotografiat pe cei doi in timp ce se intalneau, surprinzand un mod de-a dreptul special de „operare”. Spre exemplu, Isar nu merge niciodata cu aceeasi masina la Alina.

sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×