FOTO / El este alesul Cruduţei! Vezi cine e cîştigătorul de la „Burlăciţa”

Iuliana Spirache   
în Hotnews
19/09/2015, 08:39
FOTO / El este alesul Cruduţei! Vezi cine e cîştigătorul de la „Burlăciţa” GALERIE FOTO

Ei bine, sezonul de abia a inceput dar, ca de obicei, WOWbiz.ro a aflat cine este marele castigator. este vorba despre Valentin Gane, barbatul de 32 de ani. El a reusit sa iti spulbere concurenta si sa ii cucereasca inima Crudutei. Si poate nu am fi reusit sa aflam deja marele deznodamant al show-ului tv, la cat este de secretoasa Daniela, daca fericitul concurent nu s-ar fi laudat unor apropiati ca a primit trandafirul final…

Mai mult de cat atat, potrivit unor surse extrem de bine informate din anturajul lui Valentin, se pare ca brunetei i s-ar fi aprins chiar calcaiele dupa el, in timp ce el ar trata-o cu oarecare indiferenta. Si aceasta pentru ca – ne-au explicat aceleasi surse – se pare ca barbatul, trecut deja prin 3 casatorii si cu doi copii la activ, nu prea era in cautare de iubire ci – dureros! – de faima si de alte foloase ulterioare.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA FOTO

Cele de mai sus s-ar „pupa” cat de cat cu profilul ce i-a fost creionat lui Valentin Gane pe site-ul emisiunii: „Valentin pare să fi trăit până acum trei vieţi, nu una. A plecat în SUA la doar 19 ani şi, pentru a putea trăi visul american şi a obţine actele necesare, s-a căsătorit (Aici chiar el a spus, in timpul show-ului, ca „Prima casatorie a fost una de genul „Buletin de Bucuresti””).

Doi ani mai târziu, în Las Vegas, a cunoscut o altă femeie şi s-a recăsătorit. Împreună au o fiică, de 12 ani, pe care Valentin o vede o dată pe an, de ziua ei. Căsnicia nu a durat mai mult de cinci ani, pentru că, întorşi în România, mama fiicei lui nu s-a putut adapta. Din cea de-a treia căsnicie, cu o româncă, de data asta, Valentin are un băieţel”.

Sursă: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×