FOTO. E de nerecunoscut! Vezi cît de mult s-a îngrăşat Valentina Pelinel

Iuliana Spirache   
în Hotnews
08/03/2016, 08:57
FOTO. E de nerecunoscut! Vezi cît de mult s-a îngrăşat Valentina Pelinel GALERIE FOTO

Valentina Pelinel mai are putin pana naste, iar lucrul acesta devine din ce in ce mai vizibil pe zi ce trece! Frumoasei femei i-a crescut simtitor burta si s-a mai implinit un pic si la fata, lucru de altfel normal pentru aceasta perioada a sarcinii.

Valentina Pelinel nu a renuntat sa faca sport nici macar in luna a saptea de sarcina! Manechina incearca sa se mentina in forma si, zilnic, face miscare, alaturi de prietena ei cea mai buna.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o, recent,  pe blondina, la o iesire in parc! Relaxata, Valentina se plimba nestingherita prin parc, fara sa isi ascunda deloc burtica.

Imbracata sport, in colanti negri, maiou in acelasi ton, si un trench lejer, la care si-a ales o pereche de adidasi de firma roz, in aceeasi nuanta cu sosete, cu parul prins intr-un coc sever in varful capului si ochelari de soare, gen aviator, femeia se simtea excelent.

Mai mult, nu a incercat sa isi ascunda deloc burtica, desi ea este destul de marisoara in acest semestru de sarcina. Dimpotriva, a apelat la lucruri mulate, care sa nu ii mascheze corpul, ci, mai degraba, sa o ajute sa se deplaseze usor, fara corsete sau alte artificii, asa cum fac alte dive pentru a arata suple

Sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×