FOTO Dodel, prins în fapt! Uite cu ce BOMBĂ SEXY umblă acum!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
16/03/2014, 08:40
FOTO Dodel, prins în fapt! Uite cu ce BOMBĂ SEXY umblă acum! GALERIE FOTO

Cristi Tănase şi-a schimbat radical stilul de viaţă în ultimul timp. Fotbalistul a renunţat să se mai întâlnească cu „Bombe sexy”, devenind unul dintre jucătorii de bază ai echipei roş-albastre.
Dacă în urmă cu trei ani era cunoscut mai mult pentru relaţiile amoroase pe care le avea cu domnişoarele din showbiz, decât pentru performanţele fotbalistice, acum Cristi Tănase a devenit un alt om.

 

RCM_7399

La cei 27 de ani „Dodel” este unul dintre jucătorii de bază ai echipei Steaua, reuşind dă dea randament la fiecare meci. Cu toate acestea se pare că fotbalistul nu a renunţat la vechile obiceiuri, ci doar a reuşit să le ascundă pentu o perioadă bună de timp. Zilele trecute jucătorul stelist a fost surprins de paparazzii spynews.ro în compania unei domnişoare brunete cu care a luat masa la un restaurant din centrul Capitalei.

RCM_7340

Pentru a nu da nimic de bănuit, Tănase a venit la întâlnire însoţit de un bun amic, care i-a servit drept paravan pe tot parcursul serii. Cei trei au zăbovit mai bine de două cesuri în restaurantul cu pricina, timp în care fotbalistul a fost cât se poate de tandru cu noua sa iubită. Fără să ţină cont de prezenţa amicului său, „Dodel” şi-a sărutat de mai multe ori partenera, semn că relaţia dintre ei este una cât se poate de serioasă.

RCM_7341

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×