FOTO / DIVORŢ neaşteptat la Hollywood! Una dintre CELE MAI FRUMOASE actriţe a depus actele

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/08/2015, 13:07
FOTO / DIVORŢ neaşteptat la Hollywood! Una dintre CELE MAI FRUMOASE actriţe a depus actele GALERIE FOTO

Megan Fox a depus la tribunal actele pentru divorţul de soţul ei, actorul Brian Austin Green, după o căsnicie care a durat cinci ani.

Actele, depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles, invocă motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile dintre cei doi soţi. Presa americană a anunţat la începutul acestei săptămâni că cei doi actori s-au despărţit. (CLICK SUS PE POZE PENTRU GALERIA FOTO)

GALERIE FOTO / COD ROŞU cu vedetele la plajă! Poziţii incendiare!

Megan Fox, în vârstă de 29 de ani, a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul principal feminin în primele două filme din franciza „Transformers”, lansate pe marile ecrane în 2007, respectiv 2009. Actriţa americană a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume într-un sondaj realizat în 2008 de revista FHM.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

Megan Fox a avut o relaţie tumultuoasă cu Brian Austin Green, marcată de câteva despărţiri şi împăcări. Cei doi actori, care formează un cuplu încă din 2005, au decis să se despartă în primele luni ale acestui an.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au căsătorit în 2010 şi au împreună doi fii – Noah, în vârstă de 2 ani, şi Bodhi, în vârstă de 18 luni.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×