FOTO / Diana Dumitrescu iubeşte din nou: „Am ieşit cu iubi”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/03/2015, 19:06
FOTO / Diana Dumitrescu iubeşte din nou: „Am ieşit cu iubi” GALERIE FOTO

Sunt singuri, frumoşi, talentaţi şi mai mereu împreună. Diana Dumitrescu şi Florin Ristei au fost bănuiţi, în ultimul an, că ar avea de împărţit mai mult decât simple poveşti ca între printeni, însă cei doi s-au ferit să recunoască ceva.

Diana Dumitrescu şi Florin Ristei au fost surprinşi de nenumărate ori, unul în compania celuilalt, atât prin cluburile bucureşte, dar şi în apropiere de locuinţelor lor.

Relaţia dintre cei doi pare a fi una extrem de apropiată, însă până de curând, niciunul dintre ei nu a confirmat orice posibilă relaţie. Dacă actriţa a încercat să nege vehement presupusa lor relaţie, Florin Ristei a preferat să adopte o atitudine misterioasă, în faţa acestui subiect.

De curând, frumoasa blondă s-a fotografiat într-o ipostază extrem de apropiată, alături de Florin Ristei, iar descrierea fotografiei a făcut deliciul fanilor celor doi.

„Am ieşit cu iubiiiiii”, a scris Diana Dumitrescu, în dreptul fotografiei.

Într-unul din comentarii, o utilizatoare de pe Facebook a întrebat-o pe Diana Dumitrescu dacă se simte deranjată de faptul că este cu 5 ani mai mare decât iubitul ei.

„Nu, de ce m-ar deranja? Ştiu foarte bine ce vârstă am”, a răspuns actriţa, fără să infirme nimic altceva.

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×