FOTO / Cum se pregăteşte Anamaria Prodan de Halloween

Iuliana Spirache  
înHotnews
28/10/2015, 17:54
FOTO / Cum se pregăteşte Anamaria Prodan de HalloweenGALERIE FOTO

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în Las Vegas, unde au încept deja pregătirile pentru Halloween, sărbătoare foarte populară în America şi care va avea loc în acest weekend, pe 31 octombrie.

Anamaria Prodan a publicat mai multe imagini pe un site de socializare cu băiatul ei, Laurenţiu junior, care a scobit un dovleac special pentru Halloween. Fericit nevoie mare, micuţul a scos seminţele dovleacului, l-a curăţat şi i-a făcut ochi, nas şi gură pentru ca, în seara de 31 octombrie, să îi transforme în lanternă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anamaria Prodan şi familia sa au decorat casa din Las Vegas

Mai mult, familia Reghecampf a pus tot felul de decoraţiuni în casă şi în jurul locuinţei, printre care şi un schelet alături de care Anamaria şi Laurenţiu junior s-au fotografiat amuzaţi, dar şi tot felul de lumânări şi pânze de păianjen.

Vila din Las Vegas a costat un milion de dolari

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au mutat de peste o jumătate de an în Las Vegas, alături de cei trei copiii ai lor, fetele Sarah şi Rebecca şi băiatul Laurenţiu junior. Vila în care locuiesc are şase camere spaţioase, se află într-un cartier exclusivist din Las Vegas şi a costat un milion de dolari.

CLICK PE GALERIE PENTRU VIDEO

Anamaria a declarat, pentru Click!, că vila a fost un cadou de Sfântul Valentin de la Reghe, iar impresara s-a ocupat de amenanjarea ei: ” Pe mobilă şi redecorarea casei am mai cheltuit încă 500.000 USD”.

Sursă: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×